Aktuális Bemutatkozás Termékek Rendelés Csatlakozz! Vendégkönyv Fotók Keresés

BiOxan

Müller-Wohlfahrt féle étrend-kiegészítő ANTIOXIDÁNSOK Étrend-kiegészítő tabletta antioxidánsokkal a szervezet természetes védekezőrendszerének segítésére. A-,C- és E-vitamin, Coenzym Q10, cink és Likopin tartalommal

Készült: Laktóz; C-Vitamin; Hordozó : mikrokristályos cellulóz ; E -Vitamin, Csomósodást gátló: Talkum; Coenzym Q10 ; Szilícium-dioxid, Magnézium-sztearát, Cink-oxid, A-Vitamin, Természetes színezék: Antocián vörös szőlő héjából E 163 és Likopin felhasználásával.

Használati javaslat : naponta 2 tabletta, folyadékkal bevenni.

60 db tabletta 33 g

2017-ben is 2 éves katalógus lapozgatható: egészség és szépség
katalógusok. Ezeken túl minden hónapban akciós termékek az
LRWolrdben.
Amennyiben bármelyik termékünk elnyerte tetszését,
rendelje meg
egyszerűen és gyorsan tőlem e-mailben:
lrwellness@freemail.hu vagy
telefonon: 30/279-1690. Szállítás 1 héten belül, Budapest területén
díjmentesen, vidéken megegyezés szerint.
Tápérték 100 g-ban Tablettánként
Energia kJ / kcal 1124 / 240 11,3/ 2,6
Szénhidrát 38,2 g 0,42 g
Fehérje 3,58 g 0,02 g
Zsír 2,00 g 0,02 g


Hatóanyagok 100 g-ban Tablettánként RDA % *
A vitamin 0,072 g 800 μg 100 %
C vitamin 20,45 g 225 mg 375 %
E vitamin 3,27 g 35 mg 360 %
Cink 0,727 g 8 mg 53 %
Coenzym Q10 1,363 g 15 mg **


* RDA % = Felnőttek számára ajánlott napi bevitel
** nincs meghatározott ajánlott napi bevitel


Figyelmeztetés: Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő a napi vegyes étrendet nem helyettesíti. 1. Fogyaszthatják gyermekek is a BiOxan-t?
  Gyermekek 4 éves kortól 1 tabletta naponta, 10 éves kortól 2 tabletta naponta

 2. Miért fontos a BiOxan?
  A BiOxan az antioxidánsok különlegesen kiválasztott kombinációját tartalmazza, úgymint A, C, E vitamin, cink, Q10, másodlagos növényi anyagok, lycopin és anthocyane. Az antioxidánsok hatékony védelmet nyújtanak a szabad gyökök ellen.

 3. Mi okozza a szabad gyökök kialakulását?
  • rossz táplálkozás
  • alkohol
  • dohányzás
  • erős gyógyszerek
  • káros környezeti hatások
   • sérült ózonréteg
   • UV-sugárzás
   • rádióaktív sugárzás
   • elektroszmog
  • kemikáliák
   • oldószerek
   • nehézfémek
  • stressz


 4. Milyen hatásuk van a szabad gyököknek az emberi szervezetre?
  A gyökök olyan magasreakciójú oxigénmolekulák (ózon), amelyekkel minden nap érintkezik a szervezetünk. A szabad gyökök idővel elpusztítják a sejtfalakat és végül burjánzásnak indulnak. A másodlagos növényi anyagok védelmet jelentenek a szabad gyökök ellen, ezeket az anyagokat a növények saját védelmükre maguk állítják elő (pl.: lycopin és anthocyane). Ez a természetes védekezőmechanizmus érvényesül a BiOxanban.
Vissza az oldal tetejére Vissza az előző oldalra

Vélemények erről a termékről:Horváth Bernadett (betty791002@gmail.com)Mennyibe kerül a Bioxan? Köszönöm.2017-09-03 14:33:12kjA neten találtam erre:

HOGYAN TUDJÁK AZ ANTIOXIDÁNSOK FOKOZNI AZ IMMUNRENDSZER HATÉKONYSÁGÁT?

Sok tápanyagról bebizonyosodott már, hogy serkentő hatással van az immunrendszerre, így véd bennünket mindenféle betegségtől, és fejleszti szervezetünk azon képességét, hogy megtámadja és elpusztítsa a ráksejteket. Ranjit Chandra, Adrianne Bendich és Simin Meydani kutatták első ízben, hogy az antioxidáns-kiegészítés miként serkenti testünk immunrendszerét. Ronald Watson professzor, a tusconi University Arizonáról az immunrendszer vizsgálatára specializálódott, és számos tanulmányt mutatott be, amelyen az E-vitamin, a pycnogenol és az immunrendszer kapcsolatát tárgyalta. Az egyik tanulmányában Watson és kollégái úgy találták, hogy a pycnogenol fokozta az olyan immunanyagok termelődését, mint a citokin (más néven interleukin).
A HIV-fertőzötteknél a citokin szintje lecsökken a szervezetben, ez pedig a T- és B-sejtek működésének folyamatos akadályozásához vezet. A citokin a test rákellenes küzdelméhez is igen fontos. A pycnogenol bizonyos mértékben visszaállította az IL-6 és az IL-10 szintjét az olyan kísérleti állatokban, amelyek a HIV-hez hasonló retrovírusban szenvedtek. A pycnogenol ezenkívül az immunsejtek egy másik erőteljes típusa, a természetes falósejt termelődését is serkentette. David Hughes professzor és kollégái az Institute of Food Research in Englandben azt vették észre, hogy a béta-karotin, amely a sárgarépában található, fokozza a fehérvérsejtek, az úgynevezett monocyták termelődését. A béta-karotin ezt azzal éri el, hogy a monocyták felszínén speciális fehérjéket termel, amelyek segítségével azok könnyebben felismerik a ráksejteket. A béta-karotin ezenkívül más, a ráksejteket gyilkoló sejtek képződését is fokozza.
A pycnogenol, a C-vitamin és más antioxidánsok saját maguktól is védik az immunsejteket. Erre azért van szükség, mert a fehérvérsejtek nagy mennyiségű szabadgyököt bocsátanak szabadon, miközben elpusztítják a baktériumokat. Néhány szabadgyök pedig a fehérvérsejteket öli meg. Az antioxidánsok növelik a fehérvérsejtek pusztító erejét, ugyanakkor védelmet nyújtanak a megjelenő nagyszámú szabadgyök ellen.

HOGYAN TUDJÁK AZ ANTIOXIDÁNSOK MEGAKADÁLYOZNI A RÁK TERJEDÉSÉT?

A ráksejtek kiszabadulnak a tumorokból, keresztülutaznak az egész testen és a nyirokrendszeren. Ebben a folyamatban keletkeznek az áttétek. A ráksejtek tulajdonképpen a szövetekhez tapadnak és így hoznak létre új daganatokat. Ehhez a folyamathoz ún. olyan (tapadó) adhéziós molekulákra van szükség, mint az ICAM-l és a VCAM-l. A pycnogenol, a quercetin és más antioxidánsok csökkenteni tudják ezeknek az adhéziós molekuláknak az aktivitását, megelőzve ezzel a ráksejtek összetapadását. Az adhéziós molekulák jelen vannak gyulladás, az allergia és az atherosclerosis esetében is. Azzal, hogy csökkentik ezek aktivitását, az antioxidánsok új módon nyújthatnak védelmet a betegségek és rendellenességek ellen. Ez persze azt is magyarázza, hogy miért tartják az antioxidánsokat az allergiás megbetegedések enyhítőjének.


VAN VALAMI BIZONYÍTÉK ARRA, HOGY AZ ANTIOXIDÁNS ANYAGOK VALÓBAN CSÖKKENTIK A RÁKOS MEGBETEGEDÉSEK, ILL. A HALÁLLAL VÉGZŐDŐ ESETEK ELŐFORDULÁSÁNAK SZÁMÁT?

Igen, van. Számos epidemiológiai kutatás mutatja azt, hogy a zöldségben és gyümölcsben gazdag étrend jó néhány rákfajta előfordulásának esélyét csökkenti. A zöldségek és a gyümölcsök antioxidáns bioflavonoidokban, karotionidokban és C-vitaminban gazdagok. Ráadásul laboratóriumi állatokkal végzett kísérletek százai bizonyítják - beleértve a sajátomat is -, hogy az antioxidánsok valóban jó eséllyel előzik meg a rákos elfajulásokat. Ma már rendelkezésünkre áll néhány humán klinikai tanulmány is. Egy az Egyesült Államok és Kína által közösen végzett tanulmányból az derült ki, hogy az E-vitamin-, a szelén- és a bétakarotin-kiegészítés sok rák előfordulásának esélyét csökkenti, beleértve a tüdőrákot, a gyomorrákot, ezenkívül növeli az életkilátásokat. Egy jól ellenőrzött klinikai tanulmány - amelyet Larry Clark, a tucsoni University of Arizona professzora vezetett - megállapította, hogy napi 200 mcg szelén szedése felére csökkenti a rákos megbetegedés és az ebből fakadó elhalálozás esélyét, ezen kívül növeli az életkilátásokat. Egy 1998-as klinikai tanulmány pedig kimutatta, hogy az E-vitamin szedése 32 százalékkal csökkenti a prosztatarák előfordulásának kockázatát. De ez csak néhány a sok-sok tanulmány közül, amelyek az antioxidánsok jótékony hatását bizonyítják.
2008-04-09 17:55:43

Keresés:

Ha ezen az oldalon nem találta meg, amit keresett, akkor használja a Google keresőt!

Dátum:
2019. április 26., péntek

Névnap:
Ervin, Marcell, Mária, Berengár, Tihamér

Napkelte: 05:35 h
Napnyugta: 19:49 h
Világos órák: 14,2 óra

Kiss Júlia aktuális ajánlata:
1. Colostrum
2. Men's Care
3. Racine Colours
4. Babaápolók
5. Milk & Honey arcápolók
6. Body Vital
7. Napozószerek
8. Man Aktiv
9. Retinol gyöngyök
10. Beauty Sun
11. Férfi bőrápolók

A legnépszerűbb 5 termék:
1. Colostrum
2. Aloe Vera ivógél
3. Illatok
4. Reishi Plus
5. Házipatika termékek

A legutóbb látogatott 5 termék:
1. Bioxan
2. Kollagén
3. Gyerekek kedvencei
4. Q10
5. Teák

Vissza az oldal tetejére Vissza az előző oldalra
© 2006-2011 Kiss Júlia - www.kissjulia.com